In the spotlight: Trinny en Susannah

Al meer dan 17 jaar domineren Trinny Woodall en Susannah Constatine, als fashion goeroes, de modewereld. Zij zijn wereldberoemd geworden met hun t.v. shows zoals ‘What Not to Wear’ waarbij ze een miljoenpubliek aan de buis gekluisterd hielden. Zo keken er meer dan 20 miljoen vrouwen in 31 landen naar de shows van dit flamboyante duo.

De specialisten als het aankomt op styling

In hun programma’s adviseerden ze welke kleding vrouwen konden dragen, maar vooral wat ze niĆ©t konden dragen. Keihard, maar goudeerlijk, gaven zijn hun tips. Deze tips waren voor miljoenen vrouwen een echte eyeopener. Trinny en Susannah worden dan ook gezien als de echte make-over queens. Zij brachten tevens modeboeken uit, die in Engeland en Amerika bestsellers zijn geworden.

Een logisch gevolg op de shows was het ontwerpen van hun eigen kledinglijn. Deze kledinglijn wordt gekenmerkt doordat het kleding is voor ‘echte’ vrouwen. Zij hebben een stijlvolle collectie ontworpen voor vrouwen van elke leeftijd, of ze nu te zwaar zijn, een buik hebben of uitpuilende dijen.

Meer dan 10 jaar geleden introduceerden zij de Magic Knickers. Deze collectie bestaat uit naadloze correctiekleding en afslankende kleding. Dit corrigerende ondergoed is zo ontworpen dat de probleemzones van het vrouwenlichaam, ongeacht de maat, worden gecamoufleerd.

De broekjes, body’s, panty’s en hemdjes, zorgen ervoor dat het figuur van de vrouw er mooier uit gaat zien. Deze shapewear is gemaakt van comfortabele, luxe stoffen en in diverse kleuren verkrijgbaar.

Het bijzondere van de kleding van Trinny en Susannah is dat deze zich aanpast aan de vormen van de vrouw en niet andersom. Ook hebben zij laten zien dat figuurcorrigerende kleding ook sexy kan zijn. Trinny en Susannah is nu dan ook een vooraanstaand merk in de modewereld.

Naast het corrigerend ondergoed hebben Trinny en Susannah ook een kledinglijn ontworpen voor QVC. Deze elegante collectie bestaat uit jasjes, topjes, broeken en jurken, die allemaal een perfecte pasvorm hebben.

De filosofie van Trinny en Susannah is dat wanneer een vrouw er aan de buitenkantgoed uitziet, zij zich ook van binnen goed zal voelen. Mede zij dank aan de vele stylingstips die Trinny en Susannah geven op hun website en in hun boeken hoeft geen enkele vrouw zich meer onzeker te voelen over haar figuur.